Met de Polarex naar Bussloo – Landelijke Sterrenkijkdagen 2014

sterrenkijkdagen3Afgelopen weekend werden de Landelijke Sterrenkijkdagen weer georganiseerd. Vrijdagavond zou ik eigenlijk naar Leusden gaan voor de publieksavond, maar helaas viel dat letterlijk in het water. Toch wilde ik graag iets doen in het kader van de Landelijke sterrenkijkdagen en daarom ben ik de volgende dag met mijn kijker naar Volkssterrenwacht Bussloo gegaan om het publiek naar de Maan en Jupiter te laten kijken.
Het was krankzinnig druk! Rond de 400(!) bezoekers op de sterrenwacht, waarvan het merendeel eventjes door mijn kijker kwam kijken. Opvallend veel kinderen, waarvoor de Polarex de ideale kijkhoogte bleek te hebben. Topavond dus!

 

sterrenkijkdagen2

 

sterrenkijkdagen1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *