Blij als een kind! Mijn tekening op de website van National Geographic!

Mijn dag/week/maand kan niet meer stuk! Afgelopen dinsdag kreeg ik een mail van de “photo editor” van de National Geographic News website. Hij had mijn tekening van de grote protuberans van 12 november gezien op de site www.spaceweather.com, en vroeg of hij mijn afbeelding mocht gebruiken in een fotoreeks over de zonneactiviteit van de afgelopen dagen. Het ging om deze tekening van 12 november. Dat was NATUURLIJK geen probleem en ik vertelde dat ik nog meer schetsen op mijn site had staan die hij evt. ook wel mocht gebruiken. Uiteindelijk is het de detailtekening van 14 november geworden.

(klik op de afbeelding voor een link naar de betreffende website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *