Welkom op mijn blog!

Al een tijdje wilde ik een eigen webstekje waar ik alles omtrent mijn astro-hobby netjes zou kunnen rangschikken. Mijn waarneemverslagen, schetsen en zelfbouwprojecten plaatste ik nu toe op verschillende internetfora, maar in het enorme oerwoud van berichten raakte ik zelfs mijn eigen waarnemingen kwijt (voor zover ze niet na verloop van tijd verwijderd werden). Het leuke aan een eigen site is dat ik voor mezelf op een leuke manier mijn astro-ei kwijt kan en dat iedereen die het wil mee kan kijken met wat ik allemaal uitspook ’s nachts onder de sterrenhemel en overdag in mijn knutselschuurtje. En voor mezelf is dit natuurlijk ook een ideaal archief!

Vandaag tik ik dus hier mijn eerste berichtje en ik heet iedereen van harte welkom op Roelblog.nl. Schroom niet om te reageren op mijn berichtjes, ook vragen zal ik zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

Veel plezier, en vergeet niet een een berichtje achter te laten in mijn gastenboek!

5 thoughts on “Welkom op mijn blog!

 1. marinko

  hee busie
  de site is best wel interesandt en netjes
  die foto dat je de maan kan zien is mooi maar ik spreek je nog wel gr

 2. Tom

  Hoi Roel,
  Mooie en inspirerende site, zie hem voor het eerst nu.
  Pasteltechniek is toch wel heel mooi voor de astroschetsen, je maakt me jaloers.
  Misschien zelf ook eens proberen om een site te maken, het is inderdaad wel handig om je waarnemingen een beetje bereikbaar te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *